Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/ihelroot/public_html/system/library/session.php on line 7Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/ihelroot/public_html/system/library/session.php on line 8Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/ihelroot/public_html/index.php:106) in /home/ihelroot/public_html/system/library/session.php on line 11Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/ihelroot/public_html/index.php:106) in /home/ihelroot/public_html/system/library/session.php on line 11Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ihelroot/public_html/index.php:106) in /home/ihelroot/public_html/index.php on line 179Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ihelroot/public_html/index.php:106) in /home/ihelroot/public_html/system/library/currency.php on line 45 PERLA BY IRICH

PERLA BY IRICH



PUTIH. GEBU. BERSERI ~ SERBUK MUTIARA & L-CYSTEINE 
====================================
perlabyirich_hq: Ok harini nak bagi pencerahan sikit untuk you all.
Semua ni adalah antara produk-produk yang saya keluarkan. Produk ni dihasilkan adalah untuk satu tujuan. Kulit putih gebu berseri.
Ada yang cakap "semua berasaskan mutiara" "semua effect sama" ada yang cakap "barang sama je" amboiii.. Ada yang tanya "habis tu nak ambik yang mana satu?" "Mana lebih bagus"?? Meh nak bagitahu.

Saya buat perla coffee tapi tak semua orang suka minum coffee. So saya buat perla coklat yang fungsinya sama dgn perla coffee supaya yang tak suka coffee tapi nak kulit putih boleh minum juga. Pastu ada orang yang tak nak bancuh coffee or coklat ni, leceh katanya.

Tak lama kemudian saya keluarkan perla potion serbuk mutiara asli yang berperisa berry. Kenapa berperisa berry? Sebab kalau yang asli tak semua orang boleh telan terus macam tu je. Lepas tu saya keluarkan perla capsule khas untuk you all yang nk cepat. Senang nak bawak kemana-mana. Yang tak boleh telan capsule boleh ambik perla potion. Perla potion lebih sedap dan you all boleh cantik sambil menikmati kesedapan produk tu.

Dan kali ni kami keluarkan PERLA susu kambing yang dihasilkan bukan untuk wanita sahaja. Susu ini dirumus khas untuk seisi keluarga dan sesuai untuk semua peringkat usia dan bagus untuk ibu yang mengandung.

Conclusion nya.. Saya keluarkan produk dalam pelbagai bentuk dan rasa tapi untuk satu tujuan yang sama. Saya pelbagai kan produk saya supaya semua orang boleh merasa. Kerana tak semua orang suka apa yang kita suka. Contohnya "kau suka mat kpop tapi belum tentu mak kau suka mat kpop. Maybe dia minat mat negro jadi menantu dia"
List Grid
Show:
Sort By:

ABOUT

PRODUK/SERVIS
KECANTIKAN
KESIHATAN
PAKAIAN & TUDUNG MUSLIMAH
KOSMETIK
AKSESORI

MOTIF JUALAN
PAKAI
GUNA
AMAL
KONGSI KEBAIKAN
TAHU KEBERKESANAN
KESELESAAN

JEJAK ANA
Diyana Mohd Arifin (Sms/WhatsApp 0197007507)
FACEBOOK
BLOGSPOT
BLOGSPOT
INSTAGRAM
FB PAGE JelitaWifDiyana
FB PAGE Perla Coffee online
FB PAGE ASBeautyTreatmentSkinCare
FB PAGE TudungLabuhBerdaguUmmieTinie
FB GROUPS AS Beauty DiyAna MA

Facebook



More on Facebook